GLAMUROZNO

POSLE BAJKOVITOG VENČANJA, MEDENI MESEC S POGLEDOM OD MILION DOLARA: Nina Seničar pokazala gde uživa sa suprugom (VIDEO)

Autor Branka Bajić

Nina Seničar i Džej Elis su nastavili boravak u Italiji, a medeni mesec, kao i venčanje, odiše glamurom.

Izvor: Profimedia

Prelepa Nina Seničar udala se u romantičnoj Toskani za dugogodišnjeg partnera, američkog glumca Džeja Elisa, s kojim ima ćerku, a njih dvoje zavšili su i u prestižnom magazinu "Vogue". 

Venčanje je održano u dvorcu u Toskani, 9. jula, u čuvenom zdanju "Villa Mangiacane", a Nina je zablistala u "Dolce & Gabbana" svilenoj venčanici.

Nakon venčanja usledio je i medeni mesec na ništa manje romantičnom i glamuroznm mestu, a glumica je objavom pokazala da i dalje uživaju u Italiji. Napisala je samo kratko "Buongiorno".

Pogled na snimku vredi pravo bogatstvo, kao i zdanje u kojem su smešteni...

Pogledajte fotografije Nine i njenog supruga:

Nina i Elis upoznali su se 2015. u baru u Los Anđelesu, a četiri godine kasnije su se verili. Manekenka i glumac imaju trogodišnju ćerku Noru Grejs, a na venčanju nisu štedeli niti su želeli da pričaju o tome dok se ne završi. 

Pogledajte i lepu i zgodnu Ninu u kupaćem:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!