Zvezde i tračevi

GOLE GRUDI POKRILA ZVEZDICOM, PA SELA U PRIVATNI AVION! Karleuša "grmi" na mrežama - silikoni na izvol'te i SKUPI KOMADI

Autor Katarina Bojović

Jelena Karleuša zapalila mreže vrućim snimkom iz privatnog aviona.

Izvor: Instagram.com/karleusastar

Otkako je objavila da je zvanično odlučila da nakon 14 godina stavi tačku na brak sa fudbalerom Duškom Tošićem, svaki korak Jelene Karleuše je pod budnim okom javnosti.

Nedavno je pratioce raspametila fotkama sa letovanja u Turskoj, ali se i našla u centru komentarisanja zbog nastupa na leskovačkoj roštiljijadi, a sada je mreže zapalila vrućim snimkom iz privatnog aviona.

Jelena se snimala dok je let bio u toku, a njena odevna kombinacija privukla je veliku pažnju. Na sebi je imala skupocenu haljinu koja je pokrivala samo jedan deo tela, dok je samo jedna crvena zvezdica prekrila silikonske grudi - i to jedva!

Jelena se uputila u Crnu Goru, gde će večeras u jednom poznatom klubu u Budvi održati nastup pred brojnom publikom.

Dok ne otkrije kakvu je kombinaciju ovoga puta spremila, podsetite se stajlinga koji je pokrenuo lavinu rekacija na mrežama:

 Ovako je uživala u Turskoj:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!