REKLA JOJ DA JE GLUPA KAO NOĆ, PA PROMENILA PLOČU! Jovana Jeremić nahvalila Tanju Savić - "Druge nisu na njenom NIVOU"

Između voditeljke Jovane Jeremić i pevačice Tanje Savić došlo je do žestoke medijske svađe te su "pljuštale" brojne prozivke.

TV PInk/screenshot

Jovana Jeremić i Tanja Savić su imale žestok sukob pre nekoliko meseci, kada je pevačica zbog voditeljke napustila emisiju "Amidži šou" koja je išla uživo.

Pre samo par meseci voditeljka je još jednom pecnula pevačicu te poručila da "ne može da glumi zvezdu kada to nije", te da je "glupa kao noć" i "ograničena", a kako se čini ovom "ratu" je sada došao kraj. Jovana je prešla u druge "ratove" te "pljušte" prozivke između nje i Maje Marinković, ali je sada i nahvalila Tanju Savić.

"Jeste tako zato što je sve više rijaliti igrača koji napadaju velike zvezde i velike zvezde moraju da znaju da se ne pecaju na te stvari. To se i meni dešava, ja sam na primer iskulirala nekoliko tih pecanja zato što one to i žele" rekla je ona, pa dodala:

Kurir TV/Screenshot 

"Ja jako biram sa kim ulazim u verbalni konflikt, ipak to moraju da budu velike zvezde. Kada sam se svađala i prepirala sa Tanjom Savić to je bilo za njeno dobro i zato što je Tanja zaista velika zvezda. Ali drugi nisu Tanja Savić, moraju da budu prvo na njenom nivou da bi mogli da uđu u klinč sa Jovanom Jeremić", istakla je voditeljka za "Grand Online".

Podsetimo se kao je Tanja napustila emisiju zbog Jovane Jeremić:

Jovana Jeremić se našla i u žiži interesovanja javnosti nakon što je prokomentarisala vezu bivše učesnice Zadruge Maje Marinković i bivšeg izabranika Aleksandre Subotić, Predraga Pece Raspopovića. Između njih dve pale su teške reči i žestoke uvrede.

Pogledajte i kako je Jovana sve oduševila izazovnim snimkom u bikiniju:

This browser does not support the video element.

Jovana Jeremić  Instagram/jeremicjovana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!