Zvezde i tračevi

VIDOJE RISTOVIĆ PREMINUO U NJENOM STANU! Maserka i dalje u ŠOKU - Zatvorila salon i rekla: "Tamo se neću vraćati dok..."

Autor Anja Konstantinović

Istoričar umetnosti Vidoje Ristović preminuo je 8. maja u salonu za masažu, maserka D.B. koja je bila s njim sada se samo kratko oglasila.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Potresena žena navodno je i dalje je u strahu od svakog nepoznatog broja koji je pozove, pa jedva priča nakon šoka koji je doživela. Ona već tri meseca, otkako je suprug Nikoline Pišek, Vidoje preminuo kod nje u stanu na Zvezdari, ne može da se oporavi, te je prestala i da radi dok ne dođe sebi.

"Imala sam blizak smrtni slučaj. Neću raditi neko vreme u stanu niti primati nove ljude. Salon sam zatvorila na neko vreme, nisam više tamo u stanu, u kući sam. Povremeno radim i kod kuće. Tamo se neću vraćati dok se ja i svi moji ne oporavimo, bar do septembra", rekla je Danijela.

Kako navodno kažu njene komšije, ona se potpuno povukla i ne želi ni sa kim da priča o užasu koji se desio kod nje u stanu.

Vidoje Ristović, poznati istoričar umetnosti preminuo je 8. maja od posledica zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla.

Nakon njegove smrti, Vidojev otac Vitor Ristović, poznatiji u javnosti kao Miša Grof, započeo je medijski rat sa snajom Nikolinom, a u nekoliko navrata govorio je i da se stan u kom su Nikolina i Vidoje živeli vodi na njega, ne njegovog pokojnog sina.

Iako je istakao da će da pokloni deo Vidojeve dragocene imovine, Miša Grof je nedavno poručio da nije istina da je u sporu oko imovine s Nikolinom Pišek, te da je spreman da joj pruži pomoć.

 (MONDO/Republika)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!