Zvezde i tračevi

ONA JE BOMBA! Ćerka srpskog pevača pokidala u bikiniju - udala se, pokrenula biznis, pa golišavim fotkama zapalila mreže

Autor Katarina Bojović

Helena Topalović podelila fotku u bikiniju.

Izvor: Instagram/helena_topalovic

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića, uživa veliku popularnost na društvenim mrežama, a svojim atraktivnim izgledom i fotkama uvek izazove brojne komentare i nađe se u žiži komentarisanja.

Na njenom Instagramu neretko se mogu naći i zavodljive fotke na kojima pozira u bikiniju, a sada je novom oduševila sve.

Helena je objavila sliku na kojoj je u leopard bikiniju pozirala pored velikog bazena, dok je njena vitka figura bila glavna tema u komentarima.

Dobila je veliki broj pohvala na račun svog izgleda, a fotka je za kratko vreme prikupila i veliki broj lajkova.

Pogledajte Helenu u bikiniju:

Helena Topalović, trenutno uživa u braku sa 10 godina starijim biznismenom Draganom Aleksićem kojeg vešto krije od očiju javnosti.

Ona sa suprugom obilazi brojne luksuzne destinacije, a medeni mesec proveli su na Sejšelima. Helenino venčanje je mnoge iznenadilo, pa je kao bomba odjeknulo u svim medijima, a spekulisalo se da muža krije jer je "matorac", što je ona demantovala i napisala da joj suprug ima 34 godine.

Prema pisanju medija, Helenin suprug je biznismen u čijem vlasništvu je zgrada u Dubaiju visoka dvadeset spratova, dok je ona nedavno pokrenula biznis sa nekretninama.

Helenina baza je Beograd, a putem svog naloga na Instagramu uveliko reklamira apartmane. Reč je o biznisu "stan na dan".

Ovako izgleda njen muž: