Zvezde i tračevi

LATEKS, ŠLJOKICE, NOGE ZA MEDALJU! Ovo su NAJVRELIJA IZDANJA Milice Pavlović - grmela kao brineta, kida i kao plavuša!

Autor Katarina Bojović

Milica Pavlović danas proslavlja svoj 31. rođendan, a ovo su njena najvrelija izdanja.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Milica Pavlović trenutno je jedna od najangažovanjih i najpopularnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a poslednjim albumom koji nosi naziv "Posesivna", ali i vrućim spotovima napravila je pravi "bum" na estradi.

Svaka pesma munjevitom brzinom postala je hit, a njena verna publika na nastupima u glas peva kako nove, tako i stare numere.

Ovoga leta zakazala je nastupe širom regiona, svaki je bio popunjen do poslednjeg mesta, a snimci i slike preplavili bi društvene mreže.

Ipak, iste su danas nešto drugačijim povodom napunile Miličine slike i brojne čestitke - zgodna pevačica proslavlja svoj 31. rođendan!

Milica Pavlović ostvarila je veliku popularnost nakon takmičenja u Zvezdama Granda gde je pesmom, po pesmom "tabala" svoj put uspeha na muzičkoj sceni. Pesma "Tango" bila je prva koja ju je lansirala na sam vrh, a potom su usledili i brojni drugi hitovi za koje interesovanje ne jenjava.

Milica Pavlović Tango
Izvor: YouTube/Milica Pavlovic

Milica je takođe i rado viđen gost na brojnim dešavanjima, a nijedno njeno pojavljivanje nije prošlo nezapaženo.

Poznata je i kao uvek perfektno stilzovana - kako u javnosti, tako i u spotovima, ali i u privatnosti koju neretko deli na svom Instagramu.

Lateks, šljokice i zavodljive kombinacije Miličin su "pečat", natočito u poslednjim spotovima, a nedavno se u žiži komentarisanja našla i kada je iznenada promenila boju kose i postala plavuša.

Izvor: Kurir/Printscreen

I dok Milica broji rođendanske čestitke, mi vam poklanjamo njena najbolja i najvrelija izdanja!

Pogledajte fotke:

Pogledajte i snimak sa jednog njenog nastupa:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!