OBJAVILA SLIKU

RADILA SAM KAO SINGERICA, PEŠAČILA I BORILA SE NA STO FRONTOVA: Jovana pokazala kako je izgledala u 9. mesecu trudnoće!

Autor Branka Bajić

Jovana Jeremić naglasila je da je u devetom mesecu trudnoće radila non-stop kako bi došla do ovoga što je danas.

Izvor: Pink screenshot

Voditeljka Jovana Jeremić prisetila se perioda kada je bila trudna, a uz fotografiju koju javnost do sada nije imala prilike da vidi, poručila je da je i u devetom mesecu bila posvećena poslu. 

Jovana je napisala da je slika nastala pred kraj trudnoće, a njena ćerka Lea uskoro će napuniti četiri godine. 

"Bože, kad se setim. Punih Leinih devet! Radila sam kao singerica. Pešačila i borila se kao lavica da napravim priču u medijima. Na sto frontova. I uspela! Ne dajte se, kraljice! Samo borba! U se i u svoje kljuse!", napisala je Jovana, koja već duže vreme vodi Novo jutro na televiziji Pink.

"Samo rad, častan rad, krvav rad na racionalnim i realnim osnovama i vaše kvalifikacije! Koliko ste posebni i jedinstveni, toliko i postižete u životu. Nikad ne budi isti kao drugi. Budi bolji. I uvek SVOJ! Sve imaj svoje! Ali na čistim osnovama, da niko ne može nikad da te ucenjuje! To je oslobođena ličnost! Sve drugo je robovanje. Robovanje životu!", poručila je Jovana. 

U međuvremenu se razvela, objavljuje provokativne fotografije, a i svojim stajlinzima i izjavama privlači veliku pažnju.

Pogledajte neke od Jovaninih "svežih" fotografija:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!