PROBAO, ALI...

"FUJ! NE MOGU VIŠE S NADOGRAĐENIM I GOLIM STARLETAMA!" Janjuš oduševljen Katarinom Radivojević, ali ga ona oduvala?!

Autor Branka Bajić

Janjuš je odmah objavio sliku sa srpskom glumicom, ali je dobio "hladan tuš".

Izvor: Instagram/mali_janjus

Bivši učesnik Zadruge, Marko Janjušević Janjuš, slikao se u Crnoj Gori s glumicom Katarinom Radivojević. Navodno su se sreli na šetalištu, a Janjuš joj je odmah prišao i zamolio je da se slikaju, ali navodno poželeo i da ima baš takvu devojku. 

"Janjuš letuje u Ulcinju, a prošlog vikenda je izašao s drugarom u provod i naleteo na Katarinu Radivojević! Odmah joj je prišao i zamolio je da se slikaju. Ona je pristala, a Janjuš je iste sekunde objavio fotku na Instagramu. Kaća ga je prepoznala kao učesnika rijalitija i počela da ćaska s njim. Iako o njoj kruže glasine da je hladna i nedostupna za ljude koje ne poznaje, s Janjušem je bila baš prijatna. On je prosipao fore, a ona se sve vreme smejala", ispričao je izvor, koji tvrdi da je Janjuš kasnije zatražio od Katarine i njen broj telefona. 

"Kaća ga je oduvala! Rekla je da nema potrebe da se čuju, jer će se sigurno opet sresti u Ulcinju", rekao je isti izvor i dodao da je Janjuš odmah preneo prijatelju koliko je oduševljen glumicom. 

"Fenomenalna je! Ovakva devojka mi treba. Dosta mi je ku*vi i starleta, smučile su mi se! Treba mi normalna devojka, a ne ove što se prodaju za piće. Vidi, brate, kako je pristojno obučena, nema tonu šminke, sva je prirodna... Nije kao one starlete što se natakare na štikletine, izbace grudi i guzu, stave one trepavice, nadograde kosu... Fuj! Ne mogu više s takvima!", pričao je Janjuš drugaru. 

Izvor: Instagram/mali_janjus/screenshot

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 (MONDO/Informer)

Tagovi