BAŠ NIKAKAV!

NE ŽELIM KONTAKT S ISAKOM, SAMO ŠTO DALJE OD MENE! Aleksandra odbrusila bivšem nakon raskida, otkrila zašto je BESNA!

Autor Branka Bajić

Aleksandra Mladenović ne želi ni da čuje za bivšeg dečka Isaka Šabanovića, a još manje da priča o raskidu s njim.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Kurir TV/screenshot

Veza Aleksandre Mladenović i Isaka Šabanovića završila se brže nego što je počela, a pevačica priznaje da je povređena i ne želi da komentariše raskid

Iako je na početku sve delovalo idealno, kako su oboje pričali kada im se desila ljubav, a skrivali su je od javnosti puna dva meseca, nije potrajalo. Mnogi su mislili da će napraviti i neki važniji korak, ali umesto toga desio se raskid. 

"Jednostavno mi je prelepo što sam sama i što sam slobodna, uživam. Nisam imala neko lepo iskustvo u skorijoj prošlosti. Trudim se da što više slobodnog vremena provedem s porodicom i društvom. Zapostavila sam ih dok sam bila u vezi, želim da uživam sama sa sobom", rekla je pevačica u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji, a poslednju vezu ne želi da komentariše, jer joj je tema još uvek bolna.

"Nisam raspoložena da pričam o tom prethodnom iskustvu. Lično sam ja izgovorila da ne želim kontakt sa Isakom Šabanovićem i stojim iza toga. Želim mu sve najbolje u životu, samo što dalje od mene. Ne želim da otvaram tu temu, verovatno shvatate da me je povredio čim ovako govorim", priznala je Aleksandra Mladenović.

Pogledajte i snimak Aleksandrinog gostovanja:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!