Zvezde i tračevi

VENČALI SE TIHANA I BANE TRIFUNOVIĆ! Isplivao prvi snimak sa slavlja - Mlada blista u MINIĆU, a stiže i SPECIJALNA gošća

Autor Anja Konstantinović

Branislav Bane Trifunović i njegova dugogodišnja devojka Tihana Lazović stali su na "ludi kamen" na jednom salašu u blizini Novog Sada.

Izvor: Instagram/tihanalazovich

Bane Trifunović i Tihana izgovorili su sudbonosno "da". Mlada je svom prezimenu Lazović dodala Trifunović, a mladenci su otplesali prvi ples uz hit Vlade Divljana "Odnesi me".

Goste će na venčanju zabavljati Neno Belan i Dino Šaran i njegove Letu štuke. Specijalno kao iznenađenje stiže SeverinaMlada Tihana Lazović je njen veliki fan, a Bane se potrudio da dođe do nje i otpevaće četiri pesme.

Mlada je za ovu priliku odabrala mini venčanicu, koja je istakla njene duge noge, na glavu je stavila veo, a uz ovu kombinaciju izabrala je roze štikle, dok je mladoženja zablistao u crnom odelu.

Pogledajte prvi snimak mladenaca:

Bane i Tihana su se upoznali pre tri godine kada su se u jednom beogradskom kafiću družili do zore u periodu kada se snimala serija "Tajkun" u kojoj su oboje glumili.

Izvor: Instagram/nadine_micic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!