Zvezde i tračevi

ŠOK U CENTRU BEOGRADA! Adaktar iz besnog automobila izašao sa MASKOM NA LICU - spomenuli mu lažni sjaj, on ODLEPIO! FOTO

Autor Katarina Bojović

Adam Adaktar pozirao fotoreporterima povodom premijere porodičnog rijalitija.

Izvor: Pink scereenshot

Rijaliti o porodici Adaktar projekat je vredan milion dolara, a članovi i glavni akteri okupili su se kako bi zajedno ispratili premijerno prvu epizodu.

Glavni lik i nosilac rijalitija je Adam Adaktar koji je sebe prozvao "kraljem obrva". Nakon što je njegova majka Alis otkrila sve o pričama da su promenili prezime i bogatstvu stečenim od obrva, on je zajedno sa suprugom došao na ovaj skup, te iz skupocenog mercedesa izašao sa maskom na licu!

On je obukao odelo brenda "Versaće", maska mu je prekrivala lice, a dodao je i maramu pomenutog brenda koju je nosio preko glave.

Kako su postali interesantni javnosti, ljudi su počeli da istražuju njihov život i tako došli do informacije koja je podeljena na Tviteru. Salon Adama Adaktara, kako navode tviteraši, zarađuje ukupno 63.000 evra godišnje, zbog čega se komentariše kako oni žive "lažni sjaj".

Ove navode je sada komentarisao i demantovao upravo Adam:

"Da, istina je. Sad ću da pozovem Donatelu Versaće da joj vratim ovo odelo", rekao je prilično iznerviran pitanjem.

Pogledajte fotke:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Puls)