Zvezde i tračevi

IMA 18 GODINA I VEĆ NEKOLIKO ESTETSKIH KOREKCIJA! Đina Džinović izgleda drugačije - Evo šta je sve promenila na sebi!

Autor Anja Konstantinović

Ćerka Harisa i Meline Džinović privlači veliku pažnju javnosti, kako svojim izgledom tako i odnosima s popularnim momcima s kojima je povezuju.

Izvor: ATA Images/Instagram/screenshot/djinadzinovic

Nakon što je potvrdila da je raskinula s fudbalerom, mediji su je spajali s mladim muzičarem Mihajlom Veruovićem Vojažem nakon što su objavili sliku iz kreveta, ali Đina je istakla da su samo prijatelji.

Pored toga što je ćerka poznatih ličnosti, Meline i Harisa Džinovića, ona je veoma aktivna na društvenim mrežama. Njena lepota i vitka linija definitivno su joj pomogli da se probije u moru influensera i sada na instgramu ima čak 113 hiljada pratilaca.

Đina je imala neke nesigurnosti koje je odlučila da koriguje pre nego što se upustila u javni život, pa je još pre navršene 18. godine odlučila da uradi usta. Dugo je odbijala da prizna, ali je onda jednom prilikom na storiju otkrila da je ubrizgala 3 mililitra hijalurona kako bi joj usne izgledale lepše i punije.

Izvor: Prva screenshot

Nekad je imala problem sa gojaznošću, pa se pridržavala strogih dijeta i redovnih treninga, ali ono što nije uspela da reši su hip dips, odnosno udubljenja na kukovima.

Ona je odlučila da taj problem sankcioniše te se podvrgla estetskoj korekciji hijaluronom. U jednoj poznatoj klinici u Beogradu ubrizgala određenu kubikažu hijaluronskih filera u kukove kako bi dobila Kim Kardašijan efekat.

Spekuliše se i da je Đina korigovala nos jer su slike od pre i slike od sad poprilično drugačije. Nos joj je ranije bio veći i imao je grbu, a sad je dosta ravniji i prćastiji.

Popularni tata je jednom prilikom otkrio šta misli o ćerkinim aktivnostima na društvenim mrežama.

"Ona je lepa devojka, ne treba da se fotografiše kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav utisak ostavlja na druge", rekao je Haris Džinović.

Ovo je luksuzna vila Džinovića od 300.000 evra!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!