Zvezde i tračevi

VESNA DEDIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Na televiziji je tip-top skockana, a ovako voditeljka STVARNO IZGLEDA - komentari pljušte

Autor Katarina Bojović

Vesna Dedić bez šminke, oduševljeni komentari preplavili objavu.

Izvor: Kurir TV printscreen

Vesna Dedić nikada nije krila koliko je ponosna na svoju ćerku Lenku.

Iako retko priča o svojoj naslednici, jer joj je, kako kaže, to zabranila, voditeljka i novinarka kao i svaka mama, uvek koristi priliku da je pohvali, što je učinila i sada kada je na svom Instagramu otkrila da je upisala doktorske studije.

"Moja dvadestjednogodišnja ćerka me uzela za ruku i povela na mesto gde će narednih pet godina pohađati doktorske studije iz biofizike. U jednoj laboratoriji na UCLA na radnom stolu stoji uramljena moja I Lenkina fotografija koju bih ja rado dala svim novinama da se malo hvalim, ali mi je zabranjeno", napisala je Vesna u opisu fotografija koje je objavila.

Ipak, veliku pažnju privuklo je voditeljkino retkoviđeno izdanje - doterana kao i uvek, ali bez trunke šminke!

Mnoge je oduševila Vesnina prirodnost i lepota, a brojne komplimente dobila je na račun samog izgleda, ali i nege o kojoj evidentno i te kako vodi računa.

Pogledajte je:

U emsiji "Kontra šou" na Kurir televiziji jednom prilikom je odgovorila na najličnija pitanja:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!