Zvezde i tračevi

LOMIO, PRAVIO HAOS, PA PLJUVAO I LJUBIO BIVŠU UŽIVO! Oglasio se Baka Prase i objasnio šok scene - "Ne pijem više!"

Autor Katarina Bojović

Baka Prase se oglasio nakon "lajva" u kojem je napravio pravi haos.

Izvor: Instagram/bakaprase

Jedan od naših najpoznatijih jutjubera Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase snimio je lajv u kom je pio, pravio haos i ljubio se s nekadašnjom devojkom Anjom Blagojević.

Podsetimo, Baka je od Jutjub donacija uspeo da skupi 10.000 evra i ispunio je obećanje koje je dao ako dođe do te cifre - da će pijan muvati Anju uživo! On je organizovao sastanak u svom stanu, a njihovi obožavatelji pratili su svak trenutak njihovog susreta.

On je u jednom trenutku čak razbio staklenu čašu o pod svog stana nakon jedne donacije, a zatim i pljunuo Anju vodom, pa mu je ona uzvratila polivši ga punom flašom vode.

Sada se oglasio na svom Instagramu i objasnio sve:

"Uh, šta se sve izdešavalo sinoć... Nismo planirali da lajv ode u onom smeru, nikad više ne pijem, majke mi. Anja i ja moramo da popričamo o svemu, pa ćemo videti šta ćemo dalje. Imamo nekoliko problema između nas koje moramo da rešimo. Svakako razumem što nije mogla da mi odoli sinoć, ipak sam prejaka glava", napisao je.

Pogledajte scene koje su šokirale njihove fanove:

 Pogledajte i njihove zajedničke fotke:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!