Zvezde i tračevi

KARLEUŠA POKAZALA ŽENU KOJA IMA POSEBNO MESTO U NJENOM SRCU - "Bila je nestvarno lepa, ali je imala TRAGIČAN život"

Autor Anja Konstantinović

Jelena Karleuša prvi put je svojim fanovima na društvenim mrežama pokazala ženu koja je bila posebna u njenom životu.

Izvor: pritnscreen/instagram

Pevačica Jelena Karleuša koja se našla u žiži interesovanja javnosti zbog komentara koji je uputila na račun Veljka Ražnatovića i njegove majke Cece, tokom čitave karijere imala je veliku podršku svoje porodice, a sada je pokazala kakve uzore je imala u životu.

Pored majke Divne, koja joj je bila najveći oslonac do kraja života, Jelena je bila veoma bliska i sa svojom bakom Darom.

Karleuša je sada na svom Instagramu prvi put objavila fotografiju svoje bake i napisala nekoliko rečenica o njoj.

"Predstavljam vam moju baku Daru, mamu moje mame i tetke... Bila je nestvarna lepotica, ali je imala tragičan i tužan život. Umrla je 2003. u Beogradu. Imala je samo 64 godine. Žao mi je što nije doživela još malo da vidi kako njene praunuke Atina i Nika liče na nju", napisala je Karleuša i oduševila svoje pratioce.

Izvor: Instagram/karleusastar

Roditelji Jelene Karleuše, Divna i Dragan nakon razvoda krenuli su svojim putem. Dok pevačicina majka nije imala više dece, Karleuša po ocu ima dva brata Ivana i Nikolu.

Iako nisu medijski prisutni i malo se o njima zna, Karleuša je sa svojom polubraćom nastavila da neguje blizak odnos te su Ivan i Nikola uvek rado viđeni gosti na svakoj porodičnoj proslavi. Jedna od najvećih zvezdi u regionu ima i brata od tetke, Marka s kojim je veoma bliska.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!