Zvezde i tračevi

SAMO RAZVLAČI GENITALIJE, NIJE PODRŠKA! Marko napljuvao Karleušu: Pričala ko je gej, a sada ogrće zastavu duginih boja!

Autor Anja Konstantinović

Novinar i bivši učesnik Zadruge komentarisao je Europrajd, a onda žestoko potkačio Jelenu Karleušu.

Izvor: Instagram/karleusastar/prinstcreen/YouTube/RTV Pink Official

Marko Đedović bio je gost emisije "Puls Srbije" na Kurir televiziji gde je istakao da mnoge poznate ličnosti podržavaju Europrajd samo zarad publiciteta, a onda opleo po Jeleni Karleuši.

Karleuša se našla u centru intereosvanja javnosti nakon što je javno prozvala Veljka Ražnatovića i Svetlanu Cecu Ražnatović braneći prava LGBT populacije, a Đedović sada tvrdi da ona "nije nikakva podrška Europrajdu i da sve radi samo radi publiciteta".

"Što se javnih ličnosti tiče njihova podrška je samo populistička i ostale budalaštine. Nit oni mogu da odlučuju o takvim stvarima, nit se oni pitaju za bilo šta. Oni se svakako ništa ne pitaju ni u sopstvenim životima. Ja sam neko ko je zagovornik teze da nije svačija podrška, podrška", rekao je novinar.

Voditelja Ivana Gajića interesovalo je šta Đedović misli o Karleušinoj podršci, a Đedović je bio oštar i veoma žestoko opleo po pevačici.

"Jedna od njenih budalaština i njenih komentara kojim godinama zasipa javnost su mi odvratne i jezive. Iskreno govoreći, kredibilitet žene koja vaginom peva švaleru danas nam je divan dan iz spavaće sobe. Dok su u dnevnoj sobi deca sa mužem, zaista ne mogu da pričam o kredibilitetu te osobe. Što se tiče njene podrške ona nije podrška ljudima, već čini kontra uslugu. Iako je zvučno ime da te neka šou zvezda podržala i koja razvlači svoje genitalije, meni je to van svake pameti", rekao je Đedović i dodao:

"Pritom je ona kolege novinare etiketirala kao gej osobe i ona je svetu pričala ko je gej, a ko to nije. Pričala je o tome ko je p*der, a ko nije i ko ima sidu a ko nema zato što je p*der ili nije. A sada će se ogrnuti zastavom duginih boja", rekao je novinar.

"Vrišti mi pod prozorom već 5. dan, valjda u ateljeu Trag, ja tu blizu živim. Vrišti mi neku pesmu ja sam riba najjača, vratila sam se jača. Kunem vam se vrišti mi i ker mi se plaši od nje", rekao je novinar.

Šta je još Đeović rekao u "Pulsu Srbije" pogledajte u videu ispod:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!