Zvezde i tračevi

TI MENI DUGUJEŠ PARE! Baka Prase opet vređao Željka Mitrovića - nastavljen sukob vlasnika Pinka i jutjubera

Autor Anja Konstantinović

Sukob jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase i Željka Mitrovića ne jenjava.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/YouTube/Baka Prase

Nakon što je Baka Prase u svom lajvu izvređao Željka Mitrovića i poručio da mu duguje novac, vlasnik Pink televizije je otkrio nepoznate detalje o jutjuberu i tvrdi da je izvesnoj Nataliji Šćekić "namerno preneo mononukleozu". Ubrzo se oglasila i Natalijina majka koja je oplela po jutjuberu, a Mitrović je najavio da će snimiti dokumentarni film o njemu i spomenuo Veljka Belivuka, pa je sada Baka Prase objavio klip u kom je nastavio rat i uzvratio uvredama.

"Ja pijan kao letva izjavio sam da mi on duguje pare, zato što mi duguje. Imali smo saradnju i nije mi isplatio sve do kraja i još me zove i kaže: 'Bato, načinio si mi veliku štetu što si ono rekao, što nisi prozivao firmu nego mene'. Budalo jedna ti mi duguješ pare, za firmu me boli k**ac. I zove me opet i kaže: 'Ti meni duguješ pare, sad ću krivično da te gonim', ja mu kažem važi i tu kreće pi*vajz", rekao je Baka Prase na početku i nastavio:

"Ovo vam je čovek mentolčina, IQ -200. Kači budalaštine, šta si ti meni pomogao, ukrao mi ideju za televiziju. Pričamo o influenserskoj televiziji i on napravi RED tv. Ispao je j*jara, što se i očekuje od masnokosog". Jutjuber se zatim osvrnuo na Nataliju i njenu majku, te pokazao poruke koje mu je ona slala.

"Ima ova riba što me je igrom slučaja 2019. oralno zadovoljila, otišla kod Mitrovića, trebalo je da uđe u Zadrugu valjda i da bi dobila poene rekla mu da sam joj preneo mononukleozu. Skroz moguće, ali ja sam se tada izlečio, tu krivicu možda mogu da prihvatim. Ta riba i njena keva hoće da mi pakuju silovanje", rekao je Bogdan.

Bogdan se osvrnuo i na priče o Velji Nevolji, kao i tvrdnjama Željka Mitrovića da je bio gepekovan: "Šta priča da me Velja gepekovao? Iscimali su me da da dođem kod klinca za rođendan za pare. Rekao sam 'može za pare', išao sam na više rođendana i to je kraj", rekao je on. Takođe je pomenuo i zbog čega će on sada da tuži Mitrovića: "Nisam imao osnovu da tužim čoveka, dok nije objavio da sam ubica. Možemo da imamo javno suđenje, kao Džoni Dep i Amber Herd", poručio je on.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!