Zvezde i tračevi

IVANU, SANJU I KSENIJU ZAMENILE NOVE PEVAČICE, NAJMLAĐA IMA 20 GODINA: Definitivno kraj - Uraganke raskinule ugovor

Autor Dragana Tomašević

Atraktivne Uraganke su već dobile naslednice

Izvor: Kurir/Ana Paunković

Pre nekoliko meseci je objavljeno da se trio Hurricane, koji je predstavljao Srbiju na Pesmi Evrovizije raspada.

Nakon meseci glasina o prekidu saradnje, svađama unutar benda, što su Sanja, Ksenija i Ivana demantovale, stiže vest da je "konačno kraj" karijere u grupi.

Portparolka sastava je poslala saopštenje u kojem je otkrila i da je ugovor sa starim pevačicama raskinut, kao i da će javnosti uskoro biti predstavljene nove članice.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Ovim putem vas obaveštavamo da se danas zvanično završio ugovor sa članicama grupe, Sanjom Vučić, Ksenijom Knežević i Ivanom Nikolić. Istog dana formirana je nova postavka grupe Hurricane: A.K. (26), A.J.(22) i M.S.(20).
U čast prethodnih članica rešili smo da one budu Hurricane one a nove članice će imati simboličan naziv Hurricane two. Po novom programu tokom septembra snimiće dve pesme a sa publikom i fanovima družiće se 4 do 6 godina. O zvaničnom predstavljanju, obavestićemo vas u narednom periodu".

Podsetite se "prvih" Uraganki:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi