Zvezde i tračevi

TEODORU DŽEHVEROVIĆ DEVOJKA NAPALA USRED NASTUPA! Doživela veliku neprijatnost - "Upala je pred kraj i počela je SVAĐA!"

Autor Katarina Bojović

Teodora Džehverović otvoreno o najneprijatnijoj sceni sa nastupa.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Teodora Džehverović jedna je od najangažovanijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a tokom leta pevala je gotovo svake večeri u klubovima širom regiona. Njeni nastupi veoma su posećeni, te se svaki put traži i karta više.

Nakon što se našla u žiži komentarisanja kada je usred nastupa jednom dečku iz publike polomila telefon, ali i kada se jedan od fanova popeo na binu, pevačica je podelila i svoje najneprijatnije iskustvo do sada.

U emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji voditelja Ivana Gajića interesovalo je da li postoji neprijatan momenat sa nastupa koji joj je ostao u sećaju. Ona se odmah prisetila situacije iz inostranstva gde joj je devojka bez razloga pokazala srednji prst.

"Bila je jedna situacija. Radila sam negde preko i ona je samo upala 5 minuta pred kraj mog nastupa. Stala je ispred mene i samo mi pokazala srednji prst, to je trajalo. Ja sam nju gledala i ništa mi nije bilo jasno, a ona je držala taj prst. Videlo se da je devojka popila i drugarica sa njom. Pa da li je neki dečko bio tu, pa je ona izljubomorisala ja ne znam. Mada dok je ona tako stajala ja sam samo rekla: 'E pa drage devojke ovako ne treba da se ponašate'. Tada je njena drugarica skočila i krenula da se svađa: 'Nemoj tako mojoj drugarici, kako te nije sramota?!' To je jedna od neprijatnijih situacija sa nastupa", ispričala je Teodora.

 Evo šta je Teodora radila između nastupa:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!