Zvezde i tračevi

DARA BUBAMARA PRE 28 GODINA! Ugradila sedmice, korigovala sve i svašta - da li biste je prepoznali na SNIMKU? (VIDEO)

Autor Katarina Bojović

Na društvenim mrežama kruži stari spot Dare Bubamare u kojem izgleda potpuno drugačije nego danas.

Izvor: Instagram/darabubamara_official

Pevačica Dara Bubamara svoj prvi nastup imala je sa samo 13 godina i već tada pokazala da je rođena, ali i spremna da postane velika zvezda.

Želja joj se ispunila, a danas zahvaljujući dugoji uspešnoj karijeri uživa u luksuzu i lagodnom životu kojim se neretko i hvali. Ipak, njeni početaka se zaista mnogi sećaju, a sada se na mrežama pojavio njen spot za pesmu "Dosada" koji je snimljen 1994. godine.

Pevačica je tada izgledala mnogo drugačije nego sada, ali uprkos plastičnim operacijama i korekcijama, ne može se reći da je u potpunosti pomenila lični opis. Iako je dosta toga korigovala, Dara je vidno zadržala svoje glavne crte lica, ali svakako da na svom izgledu nimalo nije štedela.

Dara je u pomenutom spotu đuskala u kožnoj garderobi i haljinicama, a mnogi su se složili da je svojoj pozitivnoj energiji i danas ostala verna.

Pogledajte kako je Dara izgledala pre 28  godina:

Dara Bubamara Dosada
Izvor: YouTube/indiferentann

 Pogledajte i Daru sada:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!