"IZBEGAVAM..."

GDE ĆEŠ MOTIKOM NA BAGER! Aca Lukas o sukobu Željka Mitrovića i Bake Praseta - "Da se ja uključim u to, nastao bi HAOS"

Autor Branka Bajić

Aca Lukas kaže da je i sam osetio slično na svojoj koži.

Izvor: TV Pink/TV Prva/YouTube/screenshot

Već danima traje sukob vlasnika Pinka Željka Mitrovića i Jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, a o ovom skandalu progovorio je i Aca Lukas.

Lukas je naveo da ne bi voleo da se previše upliće u tu priču, jer bi tada nastao haos, a tvrdi da je i sam osetio takve situacije na svojoj koži, pa je ostao uzdržan od opširnijeg komentarisanja.

"Ne bih da komentarišem, zamislite da se i ja uključim u to, nastao bi haos.Gde ćeš motikom na bager. Malo je bezveze uopšte pričati o tim stvarima, zna se ko je ko, a ko nije niko", naveo je pevač.

"Ne znam zašto se uopšte takve teme pokreću kad su u pitanju ljudi koji su uspešni i koji su u životu nešto napravili, i da svako može uspešnim ljudima da priča sve i svašta. To sam dosta puta osetio na svojoj koži i nekako pokušavam da izbegnem takve situacije", poručio je Aca Lukas.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Republika.rs)