Zvezde i tračevi

ZAVRŠIO RIJALITI KARIJERU, PA SE JAVNO OBRATIO ČELNICIMA ZADRUGE! Ovo niko nije očekivao, Karić imao POSEBNE USLOVE!

Autor Katarina Bojović

Stefan Karić stavio tačku na svoju rijaliti karijeru i tim povodom se obratio produkciji i svojoj publici.

Izvor: Pink/screenshot

Stefan Karić bio je deo Zadruge poslednje dve sezone, gde je često bio u centru komentarisanja, a sada je otkrio da je odlučio da stavi tačku na svoju rijaliti karijeru.

Podsetimo, on je po završetku raskinuo dugogodišnju vezu sa misicom Jovanom Ljubisavljević, navodeći da ga je "smarala i gušila", a sada je i pomenutom odlukom iznenadio sve. Stefan se prilikom svog poslednjeg gostovanja u emisiji "Zadruga narod pita" obratio gledaocima i fanovma, ali i produkciji kojoj je zahvalan na prilici.

"Bilo nam je fenomenalno večeras. Želim da se obratim Velikom šefu i šefici, da se zahvalim na svemu što su učinili za mene, što su mi omogućili da budem deo ovog šoua. Ovo je moja poslednja emisija 'Narod pita'. Hvala na svemu i što ste me trpeli u nekim situacijama i što ste mi progledali kroz prste za neke stvari. Hvala i svim ljudima koji su bili uz mene, ovo je kraj moje rijaliti karijere", rekao je on.

Podsetimo, Stefan Karić je jednom pirlikom tokom boravka u Zadruzi otkrio detalj iz svog ugovora koji nije bio poznat do taa. Kako je prizao, jedan od njegovih uslova bio je da ne deli toalet sa ostalim ukućanima.

"Meni je u ugovoru jedna od stavki da ne koristim WC napolju. To imam u ugovoru. Poznato je to od pre, to je zbog zdravstvenih problema koje imam", rekao je Stefan pred cimerima.

Pogledajte njegove slike sa Jovanom:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi