Zvezde i tračevi

LEPA BRENA SLOMLJENA ZBOG SMRTI KORNELIJA KOVAČA! Oglasila se pevačica - "Ono što je pisao za mene je bilo drugačije!"

Autor Katarina Bojović

Lepa Brena se dirljvim rečima oprostila od Kornelija Kovača.

Izvor: ATA Images

Vest da je Kornelije Kovač preminuo potresla je čitavu Srbiju, naročito njegovu porodicu, prijatelje i brojne kolege i saradnike. Čuveni kompozitor izgubio je bitku sa korona virusom u 81. godini.

Iza sebe je ostavio tri ćerke i sina, ali i veliki broj hitova koje je pisao za najveće muzičke zvezde. Među velikim imenima sa kojima je sarađivao najpoznatiji su Lepa Brena i Zdravko Čolić. 

Nedavno se putem svog Instagrama od Kovača oprostio upravo Čola, a sada se za medije oglasila i Lepa Brena. On je svojevremeno za pevačicu napisao neke od njenih najvećih hitova, kao što su pesme "Janoš", "Sanjam", "Sitnije Cile, sitnije" s kojom je hteo i da je pošalje na Evroviziju.

Pevačica je istakla da će Bata ostati upamćen po evergrin delima naše pop muzike.

"Preminuo je čovek koji je imao poseban senzibilitet za muziku, originalnost pretočena u njegova dela. Previše je bio kulturan i senzibilan za naše vreme. Saradnja sa njim je bila posebno zadovoljstvo. Napisao je toliko divnih pesama i kompozicija, muziku za razne pozorišne predstave. Ono što je pisao za mene je bilo drugačije i originalno i za mene veoma suptilno i blisko. Ostaće upamćen po evergrin delima naše pop muzike. Neka mu je večna slava! Mir i spokoj njegovoj duši!", istakla je Brena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Kurir)