ŠOK!

DALILA PREŠLA U PLAVUŠE, A SAD I MAJKA POSETILA FRIZERA! Eminu Mujić više niko ne bi prepoznao, pogledajte kako izgleda!

Autor Branka Bajić

Dalilina majka Emina Mujić napravila je veliku promenu!

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Majka Dalile Dragojević, Emina Mujić, promenila je stajling i danas izgleda potpuno drugačije od onog kakvu su je gledaoci imali prilike viđati tokom ćerknog učešća u Zadruzi.

Očigledno je Dalila imala uticaja na majku nakon izlaska iz Zadruge, budući da je i sama promenila imidž i prešla u plavuše, a imala i neke korekcije na licu. Majku je slikala dok su pile kafu, a Emina sada ima kratku kosu, pa je u ovom izdanju mnogi u prvi mah ne bi ni prepoznali

"Mamita", napisala je ponosno Dalila na Instagamu, a pratioci su joj poručili da joj majka "nikad bolje nije izgledala". 

Izvor: Instagram/dalila_dragojevic_official

Dalila se inače povukla iz javnosti nakon završenih emisija "Narod pita", odnosno na početku Zadruge 6 i navela da je jedva čekala slobodu

Pogledajte kako je nedavno proslavila rođendan:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi