Zvezde i tračevi

DALA 45.000 EVRA ZA PLASTIČNE OPERACIJE I NOVE ZUBE, A EVO KAKO IZGLEDA: Dara objavila snimak iz kupatila, sve se vidi!

Autor Dragana Tomašević

Pevačica Dara Bubamara se pohvalila figurom posle treninga

Izvor: Pink screenshot

Pevačica Dara Bubamara neprestano je u centru pažnje pratilaca na društvenim mrežama zbog konstantnih transformacija zbog kojih više ne liči na sebe. Dara nikada nije krila da u grudima ima "sedmice", a nedavno je otkriveno i da je radila transfer masti i višak iz butina i stomaka "prebacila" u kukove i zadnjicu.

Nakon brojnih intervencija, koje su navodno koštale oko 45.000 evra i navlaka za zube koje je u jednoj švajcarskoj klinici platila čak 18.000 evra, pevačica je ponosno ovog leta pokazivala obline u bikiniju, ali i zategnuti stomak, zadnjicu i bujne grudi u trikoima na nastupima.

Sada je na Instagramu pokazala i da se "bacila na treninge", a prve rezultate je pokazala snimajući se u svom kupatilu. Na snimku vidimo Daru u crnoj trenerci i belom topu kako se uvija pred ogledalom i pokazuje biceps, kukove i stomak.

Evo kako to izgleda:

Ali, i kakve slike objavljuje na Instagramu:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!