Zvezde i tračevi

MISLIO SAM DA ĆU DA UMREM, IZLETEO MI JE PRŠLJEN! Marko Bulat prvi put o strašnoj nezgodi - "Niko mi NIJE POMOGAO!"

Autor Katarina Bojović

Marko Bulat se prisetio nemilog događaja i nezgode prilikom koje je zadobio velike povrede.

Izvor: YouTube/screenshot/Premijera

Marko Bulat neretko se u svojim intervjuima priseća scena iz prošlosti, te je u nekoliko navrata otvoreno govorio o nastupima okom devedesetih, čak i ubistvu koje se dogodlo na jednom o njih.

Danas živi mirnim životom i sporijim tempom - na pragu šeste decenije, srećno oženjen i otac dvoje dece, a na izgledu i formi mu zavid i mnogo mlađe kolege. Iako komplimenti stižu sa svih strana, pevač kaže da se nikad nije bavio fizičkim izgledom jer mu je to poslednja važna stvar u životu.

Treningom se kaže najviše bavi zbog kondicije, neophodne da isprati dvoje male dece, zbog kojih najviše i želi da ostane što duže u životu, ali kao veliki vernik tvrdi da nema problem da se sutra sa istim i pozdravi.

Marko Bulat
Izvor: TV Pink/Printscreen

Ovom prilikom Marko je otkrio da je kao desetogodišnji dečak bio na pragu da pogleda smrt u oči, i da je to najjeziviji osećaj sa kojim se suočio.

"Bila je gomila snega, a ja sam hteo sa ograde od metar i po da skočim u tu gomilu na glavu. Nije mi bilo svejedno, ali su me nagovarali da skočim i da sam kukavica ako to ne uradim. Skočio sam, nabio sam vrat i izgubio moć disanja. Par sekundi nisam mogao da udahnem ni da izdahnem, izleteo mi je pršljen. Tada sam mislio da ću da umrem. Da sam polomio pršljen sad bih bio u kolicima", sa jezom se prisetio Bulat.

Nažalost u tom trenutku niko od okpljenih mu nije prišao niti ponudio pomoć, što je situaciju za malog Marka učinilo još težom.

"Smejali su se svi. I onda sam udahnuo i to je bio najlepši udah u mom životu", priča pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi