Zvezde i tračevi

NE SMETA MI DA JE 10 GODINA MLAĐI! Zlata Petrović iskreno o novoj ljubavi - ima 3 braka i sina, a za snajku bi PEVAČICU

Autor Branka Bajić

Zlata Petrović je otkrila da li je emotivno ispunjena, progovorila o nedavnoj svadbi Mirka Šijana, ali i o željama za svog sina Jovana.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Zlata Petrović je na estradi skoro 40 godina i oduvek je imala dobar odnos s kolegama, pa je nisu pratili nikakvi skandali, a od prijateljstava koje izdvaja je, pored onog s Gocom Božinovskom, prijateljstvo sa Lepom Brenom.

"Brena i ja se intenzivno družimo nekih 12-13 godina. Neću da je hvalim, ali, eto, kad se osvrnemo na početak našeg prijateljstva, imala sam potpuno drugo viđenje o njoj. Mislila sam da je nedodirljiva, a kad sam je bolje upoznala, shvatila sam koliko je ona sa svojom porodicom i prijateljima jedna najnormalnija žena. Mnogo toga sam pokrala od nje. Zahvalna sam Bogu što sam upoznala takvu osobu", priznaje Zlata, čija je najbolja drugarica Goca Božinovska, pa je nedavno bila na svadbi njenog sina Mirka Šijana.

"Provela sam se fenomenalno na svadbi kod sina moje Goce. Ponela me je ljubav na toj proslavi, mislim da ni u jednom trenutku nije bilo degutantno to što sam se popela na stolicu. Mislim da čak na svadbi sina Jovana ne bih bila takva. Bila bih sigurno ukočena. Znam po Goci koliki je to stres i pripreme, a ovde sam došla odmorna i pripremljena na veselje", rekla je pevačica za "Kurir" i priznala da li priželjkuje da uskoro slavi venčanje svog sina Jovana, ali i kakvu snajku želi da ima.

Izvor: Printskrin, Youtube/Paparazzo Lov // DNK

"Jovan je mlad, tek ima 22 godine. Završava četvrtu godinu fakulteta. Dolaze devojčice kod njega, upoznajem se sa njima, ali ništa to nije ozbiljno. Ja bih najviše volela da on nađe ženu, devojku, da je prošla sve. Upravo pevačicu. Kad god su mu dolazile devojčice kući, ja uvek kažem: 'Kako je fina i vaspitana', a on mi kaže: 'Molim?'. Te fine su najopasnije. Pevačice su, pre svega, dobre majke, domaćice, tako da bih najviše volela kada bi se odlučio za njih", priznala je i jednu već pikira za sina, ali nije želela da otkrije koju. Takođe, otkrila je i kakvo je stanje na njenom emotivnom polju.

"Moje ljubavno stanje je nikakvo. Trenutno nemam emotivnog partnera. Mislim da se to desi. Ja sada i nemam vremena za ljubav, jer se uvek dam cela. Možda kad završim s majstorima po kući i nađem nekog", našalila se Zlata, kojoj ne bi smetao ni mlađi muškarac.

"Tu pravila ne postoje i niko ne gleda godine. Ne bi mi smetalo da nađem dečka mlađeg od sebe, pa i 10 godina mlađi, što da ne. To apsolutno nema nikakve veze ako se neko slaže", poručila je Zlata Petrović, a pogledajte kako izgleda njen sin Jovan kojeg je dobila u braku sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom. 

Pogledajte kako se Zlata provodila na svadbi:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!