POHVALILA SE

MUŽ JE ODLUČIO DA ME IZNENADI! Breskvica od dečka dobila auto i odmah "uprljala ruke" - Oduvek sam želela da ga imam!

Autor Branka Bajić

Breskvica je otkrila kakav automobil je dobila i šta je spremna da uradi sa svojim ljubimcem.

Izvor: Instagram/brrrreskvica

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija i popularnija kao Breskvica, pohvalila se na društvenim mrežama poklonom koji je dobila od dečka Nikole Stanisavljevića, s kojim je već nekoliko meseci u vezi.

U pitanju je automobil o kojem je, kako je navela, oduvek maštala, a spremna je da "uprlja ruke" kako bi ga preuredila u besnu mašinu.

"Od danas zvanično počinjem da radim na novom autu. Ovo je auto koji sam oduvek želela da imam i muž je odlučio da me iznenadi", napisala je uz fotografiju.

"S obzirom na to da ja ovo sve mnogo volim, odlučila sam na neki način da sa vama podelim šta ja to sve radim kada su kola u pitanju", dodala je i otkrila šta želi da napravi od sadašnjeg automobila.

Svog osam godina starijeg dečka ne želi da eksponira, budući da je navodno zaposlen u policiji i član je Interventne jedinice, a jednom su uhvaćeni zajedno - pogledajte kako izgleda:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi