Zvezde i tračevi

DANAS JE NAJBOLJA RIBA NA ESTRADI, A PRE PAR GODINA DRUGA ŽENA! Isplivala šok fotka Tee Tairović - evo šta je sve RADILA

Autor Dragana Tomašević

Atraktivna kraljica bakšiša je izgledala drugačije nego sad

Izvor: Instagram/tea_tairovic

Nekadašnja učesnica takmičenja Zvezde Granda Tea Tairović, postala je jedna od najtraženijih i najpopularnijih pevačica u regionu. Tea je zahvaljujući stalnim angažmanima na privatnim slavljima prozvana i kraljicom bakšiša, a pratioci svakodnevno šeruju njene slike sa nastupa - što zbog minića u kojima igra trbušni ples, što zbog "brojanja para" koje posetioci bacaju na nju.

Nedavno je na Internetu osvanuo snimak jednog njenog nastupa u muzičkom takmičenju Saše Popovića i trenutak kada je vrisnula pevajući da je prepala Zoricu Brunclik, a sada i slika s početka karijere, na kojoj izgleda drugačije nego sad.

Od 2013. godine, od kako smo je videli prvi put na sceni Granda pa do danas, pevačica se mnogo promenila: korigovala je usne, zube, grudi, a promenila je i boju kose.

Ovo je slika o kojoj svi pričaju:

Izvor: Instagram/screenshot/Zvezde Granda

 Pogledajte kako Tea izgleda danas:

Tea je pre nekoliko godina u intervjuu MONDU otkrila i da će biti "najbolja pevačica na estradi". Pogledajte kako je tada izgledala:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!