Zvezde i tračevi

"PRETUKAO JE MOJU SESTRU SKORO NA MRTVO" - Naša tiktokerka pokazala JEZIVE povrede: "BEBA od 2 meseca ima MODRICE"

Autor Anja Konstantinović

Popularna tiktokerka Una Kablar objavila je na društvenim mrežama jezive povrede njene sestre za koje kaže da joj ih je naneo njen suprug.

Izvor: Instagram/screenshot/uki_q

Popularna tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Q šokirala je sve kada je na Instagramu objavila snimak rođene sestre koja ima jezive povrede po vratu i glavi. Kako je napisala nju je fizički napao njen suprug, a zatim dodala i da beba od 2 meseca ima modrice po telu. Una je dodala i da je muž pretio njenoj sestri da će joj oduzeti starateljstvo kao i da joj je glavom udarao o pločice i da se u jednom trenutku onesvestila dok ju je davio.

"Muž moje sestre je večeras pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi, a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru 2 meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega", napisala je Una, koja je dodala i da je muž njenu sestru posle odveo u Vojnomedicinsku akademiju, pa pobegao.

"Nakon što je večeras unakazio, dovezao je na VMA i pobegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smejući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno, njegov tatica počeo je da preti uz reci kako on ima lek i za to jer misli da novcem može sve da reši. U najboljem slučaju biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i još uvek ne znamo koje su joj sve posledice od njegovih povreda", napisala je Una i zamolila sve da podele njenu objavu kako bi im pomogli u borbi sa porodičnim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od 2 meseca:

"Imamo još puno toga da kažemo ali smo trenutno u šoku".

Una je istakla i da su njenoj sestri snimili vrat, grudni koš, glavu, pluća a podnela je i krivičnu prijavu policiji. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!