MUK U STANICI! KAKO SE KRISTIJAN I EMIL BRANE U POLICIJI?! Privedeni nakon brutalnog PESNIČENJA, čeka se jedna stvar!

Kristijan Golubović i Emil Kamenov privedeni su nakon brutalne tuče u Zadruzi.

ATA Images /Antonio Ahel/YouTube/Zadruga official

Kristijan Golubović i Emil Kamenov nakon brutalnog pesničenja kaskadera Uroša Ćertića diskvalifikovani su iz Zadruge, a po izlasku iz rijalitija sačekala ih je policijska patrola koja ih je privela oko 14 časova u Policijsku stanicu Pećinci. Uroš je takođe izveden iz rijalitija kao bi otišao na lekarski pregled, a očekuje se i njegov dolazak u stanicu.

Golubović i Kamenov za sada nisu zvanično uhapšeni, već privedeni na razgovor, a tužilac će se izjasniti o kvalifikaciji dela kada bude bio poznat stepen povreda koje je zadobio Uroš Ćertić. Kako prenos "Blic" poznato je i kako se njih dvojica ponašaju u policiji.

"Trenutno samo ćute i čekaju da dođe advokat. Odbijaju da pričaju o onome što se desilo, odnosno za sada se brane ćutanjem", rekao je izvor za pomeniti medij i dodao da se čeka dolazak Uroša koji bi trebalo da da iskaz:

"Mora da se vidi i da li će ih on teretiti, pa će se znati dalji tok. On je na pregledu i kada završi doći će u policiju".

Kristijan Golubović i Emil Kamenov nasrnuli na Uroša Ćertića, nakon njegove svađe s blizancima Necom i Pecom Lazićem, a jednog po jednom od njih kaskader je prosuo kupus salatu. Oni su ga pesnicama udarali po glavi i telu, nakon čega su diskvalifikovani iz rijalitija.

Ćertić se žalio na veliki bol, pa je izveden iz Zadruge i ukazana mu je lekarska pomoć. Još uvek se ne zna stepen povreda, a ovako je izgledao nakon napada gde je tvrdio da ima potres mozga:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!