Zvezde i tračevi

KSENIJA KONAČNO PRIZNALA KOJA URAGANKA JE NERVIRA! Progovorila o grupi, spomenula i RASPAD - "Stalno me je KRITIKOVALA!"

Autor Katarina Bojović

Ksenija Knežević progovorila o bivšim koleginicama iz grupe Hurricane.

Izvor: Pink tv /printscreen

Nekadašnje članice grupe Hurricane Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić pre nekoliko meseci najavile su kraj svoje saradnje povodom isteka ugovora, a njihov zvanični završetak je na snagu stupio pre dvadesetak dana.

Sanja je ubrzo objavila svoju prvu solo pesmu "Omađijan" koja je za samo dve nedelje prikupila više od pet i po miliona pregleda, Ivana je pre nekoliko dana pustila numeru "Ispočetka", dok je Ksenija svoju najavila u emisiji "Amidži šou". Prilikom gostovanja se ljubila sa Editom Aradinović, ali i otkrila nešto više o odnosu sa bivšim koleginicama.

U više navrata se u medijima spekulisalo o navodnom sukobu bivših članica grupe Hurricane, a sad je Kneževićeva priznala i da li postoji šansa da se sve tri ponovo okupe na nekom nastupu i pod kojim uslovima

"Ko te je za nijansu više nervirao - Ivana ili Sanja?", glasilo je pitanje za nju.

"Sanja! Ona me je više kritikovala", odgovorila je Ksenija.

Potom je progovorila o raspadu grupe:

"Istekao nam je ugovor. Napunile 30 i kusur, ne ide da đipamo na sceni. Sve smo različite i drago mi je što nijedna od nas nije odustala. Ako nas neko pozove za dobru cifru, spajamo se i dolazimo zajedno!", rekla je bivša Uraganka.

Pogledajte Ivanin novi spot:

Ivana Nikolić
Izvor: YouTube/Ivana Boom Nikolić

 I Sanjin:

Sanja Vučić Omađijan
Izvor: YouTube/Sanja Vučić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!