Zvezde i tračevi

POTVRĐENO! SRPSKA PEVAČICA OSTAJE U ZATVORU: Elektra "pala" u svom stanu sa koleginicama - otkriveni detalji hapšenja!

Autor Dragana Tomašević

Na pevačicinom nalogu na društvenim mrežama otkriveno da će Elektra ostati iza rešetaka dok traje istraga

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Transrodna pevačica Elektra Elit uhapšena je juče u centru Ciriha. Policija je upala u stan u koje radi i uhapsila Elektru Elit sa tri devojke i dva muškarca, koji se navodno bave najstarijim zanatom kao ona.

"Povodom saznanja sprskih medija o hapšenju Elektre Elit saopštavamo sledeće: svi naslovi koji su danas objavljeni na tu temu hapšenja su tačni. Elektra Elit trenutno je u istražnom pritvoru i, prema poslednjim informacijama, tu će ostati dok se detalji istrage ne završe. Ceo tim advokata zadužen je za ovaj slučaj, te preko njih komuniciramo i s njima smo na vezi 24/7. O svim daljim dešavanjima, javnost će biti blagovremeno obaveštena", piše na njenom Tviter nalogu.

S obzirom na to da je prostitucija legalizovana u Švajcarskoj, smatra se da pevačica nije uhapšen zbog bavljenja "najstarijim zanatom", već se sumnja da je u policijsku stanicu stigla anonimna prijava o nekoj nelegalnoj radnji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!