Zvezde i tračevi

ŠOKIRALA BRAKOM S 53 GODINE STARIJIM MILOJKOM! Razvela pevača - Rijaliti preljubnica sada radi kao KONDUKTERKA (FOTO)

Autor Anja Konstantinović

Milijana Bogdanović sve je šokirala brakom s 53 godine starijim Milojkom Božićem, a zatim i kada se popularni denser razveo zbog nje.

Izvor: Instagram/milijana_bogdanovic_/screenshot

Rijaliti zvezde Milijane Bogdanović sećamo se iz Parova gde je ušla kao supruga 53 godine starijeg Milojka Božića. O njima su brujali kako domaći, tako i svetski mediji, a sve je šokiralo kada je pred kamerama priznala da ima novog dečka koji ima 65 godina iako je tada i dalje bila u braku s Milojkom.

Milijana je okončala brak i vezu, zatim u Parovima osvojila srce popularnog densera iz devedesetih Ivana Gavrilovića koji se zbog nje razveo, a zbog jednog snimka su svi pomislil da ju je verio. Ipak ni ta ljubav nije dugo potrajala, a kako se pisalo Gavrilović se vratio supruzi sa kojom je godinama bio u braku i sa kojom ima decu. Potom se Milijana povukla iz javnosti, ne pojavljuje se na malim ekranima, a na društvenim mrežama nije naročito aktivna.

Upravo zbog toga je Bogdanovićeva izazvala oduševljenje među pratiocima kada je odlučila da odgovara na njihova brojna pitanja, a tom prilikom je otkrila šta se sve promenilo u njenom životu. Milijana je obelodanila da radi kao kondukterka, kao i da njen emotivni partner koji ima 48 godina takođe radi u gradskom prevozu.

"Stan sam i kupila i prodala, i sad opet kupujem. Ne znam ni ja šta bih više" napisala je, između ostalog, Bogdanovićeva na Instagramu i poručila da nikada ne bi bila s mlađim muškarcem.

Pogledajte kako Milijana sada izgleda:

Podsetimo se i Milijane iz Parova!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!