KADAR NEVERA! SRPSKA PEVAČICA IZBACILA GRUDI, SVE PRELIVA IZ KORSETA: Maja se ovako pojavila u emisiji - šok izdanje!

Maja Nikolić je gostovala u jednoj emisiji u kojoj su sve oči bile uprte u njene silikonske grudi!

Instagram/majanikolic_official

Pevačica Maja Nikolić napravila je pometnju na društvenim mrežama, kada je na svom Instagram profilu objavila snimak u kojem su u prvom planu njene grudi! Maja je sa pratiocima podelila trenutak iz studija Red televizije u kojoj je boravila zbog gostovanja u jednoj emisiji, pokazala stajling, a zamalo i sve ostalo.

Maja se u studij pojavila u crnom miniću, čizmicama preko kolena, ali i korsetu koji je jedva vršio funkciju. Zbog načina na koji je korset iskrojen, Majine grudi su "prelivale" sa strane, što su kamere i zabeležile, a ona objavila na svom profilu. Prvo je pratiocima poželela "dobro jutro" tokom razgovora sa voditeljkom Milicom Kemez, da bi se u jednom trenutku nagla na sofi zbog čega su joj grudi zamalo ispale.

Pogledajte snimak koji je emitovan u emisiji "Ne gledam ti ja to", ali i šta se dešavalo oko Maje Nikolić dok je pričala sa voditeljkom:

Maja Nikolić nedavno se našla u centru pažne medija zbog Goce Tržan jer je uvredio komentar koji je, gostujući u emisiji Ognjena Amidžića uputila Sandri Rešić.Goca je tada rekla Sandri da vodi računa šta će da kaže o Maji javno jer će "navući ozbiljnu bedu na vrat", što je pevačicu vrlo razbesnelo.

U prvoj turi prozivki Maja je udarila na Gocu, njenu karijeru, ali i bivšeg, kao i sadašnjeg muža, dok joj je Tržanova poručila da "sjaše". Priča je dobila svoj nastavak, a Maja je udarila novu rundu još žešćih prozivki. Ovoga puta čak je i zapretila Goci da će, ukoliko je još jednom pomene, "izneti sav prljav veš o njoj".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!