Zvezde i tračevi

STAVILA NA SEBE KILOGRAM KRISTALA, A MAJICU ZABORAVILA! Karleuša prošetala samo u bundi - okrenula se, sve ISPALO!

Autor Dragana Tomašević

Pevačica Jelena Karleuša izazovnim videom napravila pometnju, pa poslala poruku!

Izvor: Instagram/screenshot/karleusastar

Pevačica Jelena Karleuša osim po višedecenijskoj karijeri, braku i razvodu od Duška Tošića, eksplicitnim fotografijama i snimcima, poznata je i kao veliki borac za prava životinja. Postala je vegan, prestala da nosi krzno, ali je to ne sprečava da zasija u jednoj takvoj, doduše lažnoj, kreaciji kada su slike i snimci na Instagramu.

Jelena je za potrebe nove Instagram objave rešila da uz zvuke pesme Bili Ajliš prošeta dvorištem svoje vile na Dedinju, obučena od glave do pete u belo. Bela suknja, bele, visoke potpetice, bela bunda... sve je tu osim grudnjaka i majice. Dok je šetala dvorištem Jelena je par puta nameštala bundu optočenu kristalima, zbog čega su pratioci napravili pometnju u komentarima. Razlog - vide joj se gole grudi.

Pevačica je pored ove objave skrenula pažnju na činjenicu da je "bunda od veštačkog krzna" i da je optočena sa kilogram svarovski kristala. "Pravi ljudi nose lažno krzno", napisala je Jelena u opisu ovog videa. Pogledajte:

 Pogledajte i ovo izdanje Jelene Karleuše iz dvorišta:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!