Zvezde i tračevi

PROMENILA NAVIKE I LINIJU DOVELA DO SAVRŠENSTVA! Aleksandra Mladenović nikad bolje nije izgledala - evo šta je URADILA!

Autor Katarina Bojović

Aleksandra Mladenović vidno stestala liniju, a sada je otkrila i čega se odrekla.

Izvor: Kurir TV

Aleksandra Mladenović privukla je veliku pažnju na svadbi pevačice Vanje Mijatović, na kojoj je bila kuma, a mnogi su primetili da je vidno stesala liniju, te izgleda bolje nego ikad.

Nakon što je u restoranu u kojem je upriličeno veselje zablistala u dugoj haljini, pevačica je uhvaćena na još jednom događaju. Ona je došla na nastup koleginice Vesne Zmijanac u jedan beogradski restoran i tom prilikom otkrila šta se dešava u njenom životu, ali i kako je uspela da skine kilograme.

"Ne stižem da izlazim, ne pijem puno, posebno ne u poslednje vreme, započela sam ishranu drugačiju, malo se zdravije hranim, počela sam da treniram, čaša vina, dve, zašto da ne?", kaže Aleksandra, pa otkriva da svake nedelje nastupa i retko odmara.

"Za Novu godinu biću u Cirihu... Kada mi je neka svirka otkazana ja budem srećna, da me ne shvati publika pogrešno, volim malo da odmorim, retko kada imam slobodne subote", istakla je pevačica.

   Ovako je izgledala na venčanju Vanje Mijatović:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!