Zvezde i tračevi

TEODORA NAPRAVILA SKANDAL ZBOG PITANJA O KOŠARKAŠU! Džehvu jedna stvar izvela iz takta - "Neću da odgovorim na to"

Autor Anja Konstantinović

Teodora Dežhverović bruno je reagovala na pitanje o dečku, košarkašu Ninu Čelebiću.

Izvor: Kurir TV screenshot

U Beogradu je održana revija poznatog kanadskog dizajnera kojoj su prisustvovale brojne poznate face, Jelena Karleuša je otvorila događaj u tangama i tračicama, a zatim koleginic Nataši Bekvalac bacila nešto što je izazvalo ovacije u sali. Pored Karleuše i Bekvalčeve reviji je prisustvovala i Teodora Džehverović.

Popularna pevačica koja je pokazala novu tetovažu, nedavno je proslavila dve godine veze sa košarkašem Ninom Čelebićem. Njihova veza je ispraćena, kako medijski, tako i od strane njihovih fanova, s obzirom na to da često dele svoje srećne trenutke na društvenim mrežama.

U poslednje vreme nisu tako često zajedno, pa su je pripadnici sedme sile upitali da li su u dobri odnosima, na šta je pevačica malo burnije reagovala - "A, zašto mi moramo bas na reviji da pricamo o mojim odnosima sa mojim bliskim ljudima? Ja neću da odgovorim, jer se uvek vezujemo za to", poručila je Teodora Džehverović.

Teodora je priznala i da priželjkuje prosidbu, a toples fotografije koje je letos napravio njen dragi Nino izazvale su pometnju na pevačicinom Instagramu:

Pogledajte i kako su Teodora i Nino uživali na moru!

(MONDO/Alo)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!