Zvezde i tračevi

"OTERAĆU MAJKU U LUDNICU" - Marija Šerifović se kida od smeha dok Verica PSUJE, a za sve je kriv ON: "Poludela si" VIDEO

Autor Anja Konstantinović

Pevačica Marija Šerifović još jednom je na svom Instagram profilu podelila video na kojem je pokazala simpatičnu raspravu sa majkom Vericom Šerifović.

Izvor: Instagram/serifovic

Pevačica Marija Šerifović, koju ćemo uskoro gledati u novoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda", bacila se na sređivanje linije i odlično joj ide, budući da je do sada smršala šest kilograma i da se prvi rezultati već i te kako vide. Dok vredno radi na liniji, Marija se vratila i svom influenserskom životu, pa je ponovo aktivna na društvenim mrežama gde objavljuje i svoje nove vlogove.

Sada je sa pratiocima na Instagramu otkrila kako je njena majka Verica reagovala kada joj je saopštila da želi da kupi novog psa i to rase kane korso, što se starijoj Šerifovićki nimalo nije dopalo.

"Tema je pas", rekla je Marija, a Verica je odmah zabrinuto upitala: "I gde će ovaj crni pas biti".

"Gde si ti, gde sam ja, gde smo svi. Što gledaš u mene kao u televizor. Svideće ti se", smejala se Marija, dok joj je majka poručila: "Poludela si. Šta je bre ovo veće kuče od tebe. Opasan je".

"To je predrasuda ženo, čitaj vesti i novine", nastavljala je Marija, a majka je tražila da joj pošalje više informacija o toj radi.  "Da li ti je lepši crni ili sivi?", pitala je Marija.

"Jedi g***a", rekla je na kraju Verica Šerifović, dok je Marija u opisu video šaljivo napisala: "Oteraću ženu u ludnicu".

Marija Šerifović je u jednom svom vlogu pokazala i kako je uz pomoć majke prvi put pravila slavski kolač, a nedavno je golišavim kadrovima iz kreveta napravila pometnju!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!