Zvezde i tračevi

ZBOG KRETENA I NEKOLIKO SELJANKI, ČOVEK NE SME DOBRO DA IZGLEDA: Milica Dabović objavila brutalnu fotku - Razapnite me!

Autor Dragana Tomašević

Košarkašica Milica Dabović objavila provokativnu fotografiju međunožja na Instagramu i poslala poruku svima koji je negativno komentarišu

Izvor: Instagram/stefanovamama13

Milica Dabović je poslednjih meseci u centru pažnje domaćih medija zbog provokativnih slika i snimaka koje objavljuje na društvenim mrežama, poziranjem u tangama dok je sa sinom Stefanom na plaži, ali i zbog priče o sinovljevom ocu, i novom partneru.

Milica je nekoliko puta do sada "ratovala" sa pratiocima na Instagramu koji su joj pisali "da je sramota da se majka maloletnog deteta tako slika i snima", da bi sada ponovo napravila pometnju, najprovokativnijom slikom od svih. Košarkašica je šerovala sliku sa letovanja, na kojoj je obučena u crveni bikini, ali u centru pažnje su njeni trbušnjaci i međunožje.

Dabovićka je pored škakljive fotke ostavila komentar: "Šta ti je život, kakvi smo ljudi! Pored nekolicine kretena i seljanki ne može čovek dobro ni da izgleda. Ova slika je sramota, da, a još mi je instagram Stefanova mama. Sad me razapnite!". Pogledajte objavu Milice Dabović:

Izvor: Instagram / stefanovamama13

Pogledajte i objave sa letovanja:

Ali, i poslušajte šta je rekla o Stefanovom ocu:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!