Zvezde i tračevi

ŠAMPANJAC, TRUBAČI I GRUDI KOJE KIPE IZ VENČANICE! Zgodna voditeljka promenila lični opis i rekla DA - ovako izgleda muž

Autor Dragana Tomašević

Udala se traktivna učesnica Zadruge i voditeljka vremenske prognoze Eleonora Miljković

Izvor: Instagram/__elle.m__

Atraktivna Makedonka Eleonora Miljković, nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga, koja se nakon završetka takmičenja oprobala i kao voditeljka na Red televiziji, izgovorila je sudbonosno "da". Zgodna Makedonka je na Instagramu objavila slike i snimke venčanice, i trenutka kada izlazi iz crkve, i otkrila i lik muškarca kojem je izgovorila sudbonosno "da".

Eleonora je veoma aktivna na društvenim mrežama gde pratioce redovno čašćava vrućim fotkama u donjem vešu ili bikiniju, a sada je zablistala u beloj venčanici s biserima koji su krasili dubok dekolte. Voditeljka je na glavi nosila veo, a kada su trubači zasvirali, iz ruke nije ispuštala bidermajer i šampanjac kojim je nazdravljala sa suprugom.

Ime Eleonorinog muža je Čeda Kočovski, a o venčanju je jednom prilikom rekla: "Razmišljam kako će biti prelepa i bajkovita svadba i ne mogu da verujem da se ja udajem, još mi je onako čudno kao da se radi o nekoj drugoj osobi".

Pogledajte slike sa svadbe:

 Pogledajte kako Eleonora izgleda na Instagramu:

 Njenog supruga:

Izvor: Instagram/__elle.m__

Ali, i fotke pre estetskih intervencija:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!