Zvezde i tračevi

ZVEZDA GRANDA ZAPALILA MREŽE GOLOTINJOM! Ispala pred finale, povukla se iz javnosti, sad pokidala VRUĆIM FOTKAMA! (FOTO)

Autor Katarina Bojović

Ivana Cvikić oduvala fotkama na Instagramu, kadrovi za padanje u nesvest.

Izvor: Instagram/ivanacvikic99/printscreen

Ivanu Cvikić domaća javnost upoznala je u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, gde je dogurala skoro do finala. Pored vokalnih sposobnoti izdvojila se i po atraktivnom izgledu, a publika ju je proglasila i najlepšom takičarkom te sezone.

Iako nije uspela da se plasira u finale popularnog takmičenja u sezoni u kojoj se takmičila, na društvenim mrežama je ostvarila veliku popularnost. Publika nije imala priliku da je gleda narednih godina u pomenutom šou programu, ali njen broj pratilaca vidno je skočio. Ivana na svom Instagamu redovno objavljuje fotke sa putovanja i iz noćnog provoda, a svaka objava naiđe na veliki broj oduševljenih reakcija.

Ovoga leta žarira je i palla golišavim kadrovima u bikiniju, a svoje obožavatelje obradovala je čak i fotkom iz ogledala na kojoj je pozirala u gačicama i majici iz koje su izvirile grudi. Tokom takmičenja, pevačica je istakla da je rodom iz Laktaša, ali i da pohađa Muzičku akademiju, a da li će na kraju njena karijera biti estrada ili je u potpunosti odustala od šoubiza ostaje nam da vidimo.

Do tada, pogdajte fotke:

 I jedan od njenih nastupa u Zvezdama Granda:

Ivana Cvikić
Izvor: YouTube/Zvezde Granda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi