"GORIŠ!"

ŠOK PROMENA! MILICA PAVLOVIĆ DONELA DRASTIČNU ODLUKU: Zaboravite na ovakvu "senjoritu", pogledajte kako sada izgleda!

Autor Branka Bajić

Milica Pavlović ponovo napravila veliku promenu - objavila slike s potpuno novom frizurom!

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Popularna Milica Pavlović u poslednje vreme voli da eksperimentiše sa kosom, a čini se da joj svaka frizura odlično pristaje. Najveći šok za sve je definitivno bila njena odluka da od brinete postane plavuša, a sada je napravila još jednu promenu i opet postigla oduševljenje svojih fanova. 

Šta god da uradi, ispostavi se da je pun pogodak, pa isto važi i za novu promenu na koju se odlučila - da dugu kosu skrati, a potom uradi i afro loknice. Dakle, jasno vam je da se sada radi o potpuno drugačijoj "se*si senjoriti", koja je na Instagramu objavila nekoliko fotografija s novim imidžom

"Tebi sve stoji!", "Opasnica", "Goriš", samo su neki komplimenata na račun izgleda Milice Pavlović, a kako joj stoji ova frizura, pogledajte na fotografijama!

Milica Pavlović je nedavno sa drugaricom bila na letovanju i napunila baterije za predstojeće nastupe, a da je na Mikonosu bila prava bomba svedoče i fotke u kupaćim kostimima koje je objavljivala!

A, ukoliko ste već zabravili kako je atraktivna Milica izgledala kao brineta, evo prilike da se podsetite:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!