Zvezde i tračevi

MILICA PAVLOVIĆ NA SAJTU ZA ODRASLE? Zbog pevačicinih brutalno VRUĆIH fotki mreže već gore - "Sve za ljude"

Autor Anja Konstantinović

Pevačica Milica Pavlović progovorila je o ideji da otvori profil na stranici za odrasle.

Izvor: Instagram/senoritamilica

Košarkašica Milica Dabović iznenadila je domaću javnost kada je na društvenim mrežama objavila da otvara nalog na Onlifens platformi namenjenoj "odrasloj publici", a zatim je otkrila i da je sve bila opklada. Pevačica Milica Pavlović ne isključuje mogućnost da jednog dana i ona napravi nalog na sajtu za odrasle Onlifens, te da zaradi na svojim vrelim fotkama kojima uveliko žari i pali drugim društvenim mrežama.

Pop zvezda često objavljuje izazovne fotografije na Instagramu, gde ima 857.000 pratilaca, kao i na Fejsbuku, gde je prati 414.000 ljudi, a njeni fanovi svaku put ostanu "bez daha".

"Sve je za ljude, pa i Onlifens. Možda i ja nekad napravim profil na toj mreži. Nikad se ne zna", rekla je Milica i priznala da, uprkos "vrelim" slikama i velikoj popularnosti, nema dečka: "Nadam se da ću naći muškarca i bez profila na Onli fensu. Imam simpatiju, ali vam neću otkriti ko je u pitanju. Muškarci kojima se sviđam prilaze mi preko poznanika i prijatelja. To mi se dopada jer onda znam da je to provereno i da je taj momak dobar".

Iako je danas na vrhu estrade, Milica često ističe svoje poreklo. Pevačica kaže da često ide u rodno selo Donji Bunibrod, u kome je odrasla sa bakom i dekom: "Volim da odem u rodno selo jer me vraća na fabrička podešavanja. Opušta me da sa ljudima iz tog kraja razgovaram o tome da li im je kiša uništila useve, kolika im je plata, kakvu su zimnicu spremili", ipričala je pevačica i prisetila se jednog ovogodišnjeg blama na nastupu:

"Bila sam nedelju dana na Zakintosu i održala tri nastupa za naše studente. Na jednom od njih htela sam da kažem nešto di-džeju, ali sam morala da mu se približim da bi me čuo jer je muzika bila preglasna. Nisam videla kablove, saplela sam se, pokidala ih i prekinula muziku! Propala sam u zemlju od blama... Kad sam otišla u garderobu i skinula kostim, videla sam poderotine po nogama iz kojih mi je tekla krv", ispričala je Milica Pavlović i dodala da joj je to najveći blam u karijeri.

Pogledajte i jedan snimak Milice Pavlović u bikiniju:

(MONDO/Informer)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!