IZNENADA SE PORODILA BIVŠA ZVEZDA GRANDA! Na svet donela dečaka, a ime mu promenila u poslednjem trenutku!

Nekadašnja učesnica Zadruge i bivša takmičarka emisije "Zvezde Granda" Zvezdana Stevanović postala je mama.

Instagram/zvezdanaofficial

Pevačica Zvezdana Stevanović za koju su rekli da izgleda kao Jelena Karleuša i da peva kao Marija Šerifović, na svet je donela dečaka, a sada je otkrila kako se oseća posle porođaja - "Porodila sam u Narodnom frontu. Iskreno, malo sam malaksala i imam bolove, ali kad vidim bebu sve prođe. Presrećna sam. Beba je dugačka 50 centimetara i teška 3.530 grama", istakla je Zvezdana i otkrila zbog čega su roditelji do poslednjeg trenutka bili neodlučni oko imena deteta.

"Trebalo je da se zove Zvezdan, ali je Nikolina sestra od ujaka nacrtala jedan crtež dok sam bila treći mesec trudnoće i nacrtala Nikolu, mene i bebu i napisala 'beba Luka'. Ja sam je pitala kako zna da je muško i zašto baš Luka, ona je samo odgovorila da ne zna. Probila sam termin za porođaj i na kraju se porodim na Svetog Luku i setim se njenog crteža i kažem da je suđeno da bude Luka", ispričala je ponosno novopečena mama koja je napravila drastičnu promenu na sebi nakom izlaska iz rijalitija.

Zvezdana je dodala da nikad u životu nije bila srećnija, kao i konačno zna šta je prava ljubav, te se na Instagramu ponosno pohvalila da u ruci drži ceo svoj svet. Inače, Zvezdana i Nikola nedavno su se u krugu porodice zavetovali na večnu ljubav,a govorila je o svom dugogodišnjem partneru i stala na put glasinama da ga krije.

"Nikola se bavi kodiranjem opcija za automobile i instaliranjem mapa za navigacije. Nije da ga krijem, već nema Instagram profil, nije u tom fazonu, trenutno ima samo poslovni koji koristi - otkrila je nedavno, pa se dotakla intimne ceremonije venčanja - "Venčali smo se samo u krugu najužih, jer smo tako hteli. Sa kumovima smo otišli do matičara i obavili taj papirološki deo, a sledeće godine planiramo crkveno venčanje i veliku svadbu".

(MONDO/Grandonline)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!