Zvezde i tračevi

HAOS NA TV- U ZBOG VODITELJKINOG STAJLINGA! Marija u malenim "krpicama", gledaocima nije dobro - U ovome vodi EMISIJU?!

Autor Katarina Bojović

Jedna od najatraktivnijih voditeljki ponovo se našla u centru komentarisanja zbog izazovnog stajlinga u kojem je vodila emisiju.

Izvor: Instagram/lasobrideperez/screenshot

Argentinska voditeljka Marija Sol Perez važi za jednu od najzgonijih cica na tv sceni, a o svakoj njenoj emisiji se danima priča.

Marija je poznata gledaocima kao voditeljka sportskih emisija, vremenske prognoze, od nedavno i Velikog Brata, a neretko u svojim emisijama nosi miniće i uske pantalone koje ističu njene obline. Sada je otišla korak dalje! Nakon što je emisiju vodila u haljini ispod koje nije nosila gaćice, Perezova je ovoga puta ostala i bez brushltera.

Na sebi je imala ultra kratku i usku, plavu haljinu koja je isticala njenu zategnutu liniju, dok su gole grudi prekrili samo maleni komadi tkanine, nalik gornjem delu kupaćeg kostima. Gledaoci i ovoga puta nisu mogli da se iščude i nagledaju, a na mrežama su osvanule brojne rekacije.

Pogledajte je:

  Pogledajte i ostala, brutalna izdanja zgodne Marije:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi