Zvezde i tračevi

SLAVNI GLUMAC BRUTALNO SILOVAO DEVOJČICU OD 14 GODINA?! Odlučila da otkrije JEZIVE detalje, traži samo JEDNO od njega!

Autor Anja Konstantinović

Slavni glumac Voren Biti navodno je silovao i zlostavljao devojčicu od 14 godina, koja je odlučila da progovori posle skoro pola veka.

Izvor: YouTube/screenshot, The Graham Norton Show

Glumica Kristina Hirš podnela je tužbu protiv holivudskog superstara Vorena Bitija, i ispričala detalje zlostavljanja koje je doživela od njega. Kristina je imala samo 14 godina kada ju je glumac, koji je mogao da joj bude otac, silovao i zlostavljao.

"Voren Biti me siluje i ima oralni se*s sa mnom protekle 44 godine. Emotivne rane koje sam zadobila ne prolaze", rekla je ona, a potom ispričala kako se sve odigralo pre skoro pola veka.

Kristina Hirš je imala 14 godina, i bila je nevina, kada je dovedena na set filma "The Parallax view" u kojem je Biti igrao. Jedina svrha njenog dolaska, ispričala je pred kamerama, bilo je "se*sualno iskorišćavanje i zlostavljanje od strane odraslog čoveka". Biti je tada imao 36 godina.

"Nisam bila svesna šta se dešava, i od proleća 1973. do januara 1974, bila sam u odnosu s njim koji sam smatrala posebnim. Nisam znala da je u pitanju zločin jer me je Voren Biti silovao i primoravao na oralni se*s. Emotivno sam oštećena i posledice osećam protekle 44 godine", rekla je ona.

Izvor: YouTube/ParamountMovies

Kristina je u međuvremenu promenila ime i postala sveštenica, ali je odlučila da pod pravim imenom istupi i pred kamerama ispriča šta joj se dogodilo.

"Hoću da javnost zna za ovo, hoću da me Si-En-En kontaktira. Naše vreme je Božje vreme i naše strpljenje je vrlina. Uz Božju milost, tražimo da napasnici, pedofili i svi drugi koji nisu dobro dožive pokajanje i potraže pomoć", rekla je ona.

U tužbi, Kristina navodi da je Biti, koji danas ima 85 godina, iskoristio svoju moć i slavu da nevinu devojčicu od 14 godina ubedi da su u "pravoj vezi".

"Njegova uloga, status i slava su mu omogućili da me zavede, oblikuje po svom ukusu, eksploatiše i primorava na se*sualni kontakt. Bila sam dete i nisam mogla da dam saglasnost ni za jedan od tih činova. Otada imam poteškoće da ostvarim bliske kontakte sa drugim ljudima, pretrpela sam izuzetne fizičke, emotivne i psihološke stresove, uključujući poniženje, stid i krivicu", navodi Kristina u tužbi kojom zahteva odštetu od glumca.

PR služba Vorena Bitija nije za sada komentarisala navode o silovanju.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko je žrtva pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36. Ukoliko ste žrtva seksualnog zlostavljanja ili znate nekog ko jeste, javite se na SOS telefon Autonomnog ženskog centra 0800-100-007.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)