Zvezde i tračevi

ČIM ONA OTVORI NALOG NA SAJTU ZA ODRASLE, ETO I MENE: Karleuša otkrila zašto ne priča o Tošiću, pa spomenula Onlifens!

Autor Dragana Tomašević

Pevačica Jelena Karleuša otkrila šta misli o otvaranju naloga gde pripadnice lepšeg pola objavljuju golišave slike za pretplatu

Izvor: MONDO/Stefan Stojanovć

Pevačica Jelena Karleuša je pre nekoliko dana održala je konferenciju za medije, kako bi najavila svoj novogodišnji nastup, izvređala glumca Miloša Bikovića, rekla šta misli o Dari Bubamari i Seki Aleksić, ali i progovorila o sajtovima za odrasle.

Bivša košarkašica Milica Dabović je nedavno otvorila nalog na Onlifensu, a sada je Jelena otkrila da li će i ona u nekom trenutku rešiti da se priključi ovoj "zajednici": "Otvoriću i ja tamo profil kada to urade i najveće muzičke zvezde poput Bijonse i Šakire. Mada, nedavno sam videla da je i Madona napravila profil na Onlifensu i jako bih volela da vidim šta ona tamo objavljuje".

Jelena, koja je nedavno otkrila da se rastaje od supruga Duška Tošića, rekla je zašto ga više ne spominje u svojim intervjuima: "Duško ne želi da ja pričam o njemu". Na pitanje da li s njim komunicira preko advokata kaže: "Ne, njegov advokat često zove novinare. Ima jednog finog advokata, ali je moj bolji".

(MONDO, Alo)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!