"BEŽI MALI, DVOJKA SI" - Ana Nikolić oduvala bivšeg dečka svoje koleginice: "Navaljivao je i pokušao da je POLJUBI"

Pevačica Ana Nikolić navodno je odbila direktno nabacivanje bišeg dečka svoje koleginice Elene Kitić.

Instagram/djedovicmarko/screenshot

Ani Nikolić uhvaćena u društvu bivšeg rijaliti učesnika i nekadašnjeg dečka koleginice Elene Kitić, Franja Pujasa. Marko Đedović nedavno je podelio jedan snimak na kom je Ana Nikolić u prisnom zagrljaju sa bivšim učesnikom Zadruge, a sada se navodi da je to veče odbila njegovo udvaranje, prenosi Kurir.

Pevačica i bivši zadrugar našli su se u zajedničkom društvu u jednom beogradskom stanu, a pored njih bio je i Marko Đedović i njena drugarica. Kako priča izvor, bivši dečko Elene Kitić potpuno je odlepio za Nikolićevom, a sada je, posle dužeg muvanja preko društvenih mreža, konačno imao priliku i lično da je upozna, te se odmah bacio u akciju.

"Kada je video da se u stanu pored Marka Đedovića, s kojim je baš blizak, nalazi i Ana Nikolić, Fran se oduševio. Njemu se ona sviđa baš dugo. Prate se i na mrežama. Stalno joj je pisao privatne poruke i slao srca i komplimente. Stavio joj je i do znanja da mu se dopada kao žena. Baš se zaljubio. Iako je on navaljivao celo veče na nju, pa čak pokušao i da je poljubi, to veče se ništa nije desilo osim druženja", rekao je izvor i dodao:

"Rekla mu je otvoreno da ona nije zainteresovana za tu priču i da mogu da budu samo drugovi i ništa više od toga. Znam da mu je rekla: 'Beži, mali, dvojka si!'. Zezali su se i pevali, ali to je bilo to. Kad je videla da on ne odustaje, Ana se malo smorila, pa se pozdravila sa svima koji su bili u stanu i rekla vozaču da je vreme da krenu kući. Fran se baš razočarao što nije njen tip, ali tako je, kako je".

This browser does not support the video element.

Ana Nikolić uživa u zagrljaju Frana Pujasa  Instagram

Ana Nikolić poslednjih dana našla se u žiži javnosti zbog reči koje je izrekla na račun svog bivšeg supruga i oca svoje ćerke, repera Stefana Đurića Raste. Pevačica je zapretila da će izneti sve o Rasti i njegovim, kako je sama rekla, "zlodelima", a onda i da će cela Srbija "saznati ko je on ustvari".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!