Zvezde i tračevi

SNIMAK KIĆENJA KAKAV DO SADA NISTE VIDELI - BACALI PARE NA SANDRU AFRIKU! Letele DEVIZE po klubu, ona peva ne staje!

Autor Katarina Bojović

Snimak sa nastupa Sandre Afrike zapalio mreže, muškarac bacao novčanice na nju.

Izvor: TV Pink/screenshot/Instagram/screenshot/bezz_komentara

Nakon kratkog odmora u Dubaiju, odakle je svakodnevno objavljivala golišave fotke sa plaže, Sandra Afrika vratila se poslovnim obavezama i nastupima kojima joj je prepunjen raspored.

Tokom leetnje sezone punila je klubove širom regiona, dok zimski sezonu provodi i uveseljava publiku širom sveta, a snimak sa jednog od njenih nastupa sada je zapalio društvene mreže. Sandra je pevala u jednom klubu u inostranstvu, dok je nepoznati muškarac iz separea do bine bio oduševljen pevačicom, njenim nastupom, ali i atmosferom koju je napravila.

On je potom prišao pevačici, te izvadio veliku količinu novca i počeo da ih baca na Sandru! Kako je i ventilator na bini bio uključen strane valute razletele su se po celom klubu, a prizor je zapanjio sve. Čovek je bacao novčanicu po novčanicu, dok Sandra nije prestajala da peva i pozdravlja njegovu ekipu.

Pogledajte snimak koji je usijao mreže:

I kako se Sandra provodila u Dubaiju:

Ali i letos u Crnoj Gori:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!